Premier Equine


Premier Equine er uden tvivl butikkens bedst solgte og mest populære mærke.

Premier Equine er et engelsk firma der producerer udstyr til hest og rytter af højeste kvalitet.


Især skal deres helt fantastiske dækkener nævnes -  super stærke gode dækkener, som er varme, åndbare, 100% vand og vindtætte og så ligger de bare rigtigt godt på hestene.

Deres magnet og infrarød dækkener er også virkelig gode og meget populære


Da de har så bredt og stort et udvalg er det ikke muligt at være lagerførende af det hele og derfor vil du ved mange af deres produkter opleve at der står ca. 1 uges leveringstid. Der bestilles fra England ca. 2 gange om ugen. Varene lander gerne i butikken 3-4 dage efter og vi sender ud med det samme eller du får besked om at varen kan afhentes. Efter Brexit kan leveringstiden være lidt mere ustabil grundet told og fragt. 


Dog er der altid et større udvalg hjemme, så står du og skal bruge noget hurtigt, kan du altid ringe til butikken og forhøre dig om det er hjemme eller noget tilsvarende er. Hvis der ikke ved selve varen står leveringstid, er det som udgangspunkt en lagervare som kan sendes med det samme.

ALT som Premier Equine har lagerførende, kan bestilles hjem, det er blot at skrive eller ringe.Premier Equine Titan Dækken
Premier Equine Magnetdækken
Premier Equine Nano-Tech Dækken
Premier Equine Lucanta Stratus